وردپرس یا جوملا؟ کدام سی ام اس CMS یا مدیرت محتوا بهتر است؟
فوریه 14, 2017پارکینگ بی قانون
آوریل 30, 2017طراحی سایت همسریابی
سایت همسریابی و اطلاعاتی در مورد آن
امروزه با وارد شدن در دنیای مجازی و اینترنت استفاده از تکنولوژی های مدرن در زندگی روزمره باعث شده که سایت های همسریابی در زمره سایت های پر طرفدار و محبوب در بین جوانان مخصوصا جوانان کشور ما باشد ، زیرا به دلیل مشغله های کاری و نبود وقت برای شناخت رو در رو و داشتن دستگاههای موبایل و تبلت ، استفاده از سایتهای همسریابی یکی از ساده ترین و بهترین راهها میباشد.
سایت همسریابی این امکان را به کاربران می دهد که در آن با ایجاد پروفایل و درج مشخصات خود بتوانند به تبادل اطلاعات و ارتباطات با یکدیگر بپردازند و این باعث شناخت بیشتر از یکدیگر شده که زمینه ساز ازدواج در بین جوانان شود و چنانچه تمایل دوطرفه برای آشنایی باشد میتوانند با قبول در خواست همدیگه را بیشتر شناخته و با هم آشنا شوند.
یکی ار امکاناتی که در این گونه سایت ها لازم می باشد امکان چت و مکالمه می باشد زیرا که زمینه ساز ارتباط دو طرفه خواهد شد و متناسب با اهداف پیاده سازی طراحی سایت همسریابی می باشد.
در بعضی موارد طراحی سایت همسریابی با طراحی سایت دوست یابی اشتباه گرفته میشود که باید در این مورد خدمت شما کاربر عزیز گفته شود سایت های همسریابی میتوانند مجوز فعالیت از وزارت ورزش و جوانان دریافت کنند و به فعالیت قانونی بپردازند ، اما سایتهای دوست یابی خلاف قانون بوده و مجوز فعالیت برای انها صادر نمیشود.
ما برای شما سایت همسریابی با امکانات کامل را طراحی میکنیم و شما باید زحمت دریافت مجوز سایت همسریابی را بکشید تا بتوانید به صورت قانونی فعالیت نمایید.
آیا فعالیت سایتهای همسریابی قانونی است؟متولی رسیدگی به این موضوع کدام سازمان است؟
سایتهای همسریابی مجوز فعالیت ندارند و ادعای آنها برای داشتن مجوز کذب است. وزارت ورزش و جوانان متولی اعطای مجوز به اینگونه سایتها میباشد.
اما تاکنون تنها سامانه ملی همسان گزینی با رویکردی خاص برای تسهیل ازدواج جوانان از وزارت ورزش و جوانان مجوز فعالیت گرفته است و نحوه فعالیت آن نیز بدین شرح است که دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمیکند بلکه واسطههای ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانوادهها هستند در این سایت فعالیت میکنند.
این افراد اطلاعاتی که از دختران و پسران به منظور همسریابی در اختیارشان گذاشتهاند را به اشتراک میگذارند.
تنها مراجع صدور مجوز برای سایتهای همسریابی وزارت ورزش و جوانان است
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات با اشاره به اینکه چند سالی است شاهد فعالیت سایتهای همسریابی در فضای سایبر هستیم و برخی از این سایتها ادعا دارند که دارای مجوز از نهادهای و دستگاههای مختلفی هستند، گفت: تاکنون هیچ مجوزی برای فعالیت از سوی نیروی انتظامی یا پلیس فتا برای فعالیت سایتهای همسریابی داده نشده است.
سردار سیدکمال هادیانفر تصریحکرد: با توجه به جرائم مختلفی که از سوی این سایتها علیه کاربران صورت میگیرد، یکی از دغدغههای پلیس فتا برخورد با اینگونه جرائم و سایتهاست.
وی با اشاره به تشکیل پروندههای متعدد کلاهبرداری و هتک حیثیت مرتبط با ثبتنام در سایتهای همسریابی در پلیس فتا، افزود: این امر خود گواه غیر قانونی بودن فعالیت سایتهای همسریابی بوده و گویای این است که این سایتها با چه انگیزهای فعال شدهاند.
سردار هادیانفر ادامه داد: تاکنون بیش از ۷۰۰ سایت همسریابی مسدودسازی شده است و گردانندگان این سایتها به محاکم قضایی معرفی شدهاند.
رئیس پلیس فتای کشور در ادامه یادآور شد: حتی برخی از این سایتها پا را فراتر گذاشته و ادعا داشتند که آنها برای مشروعیت فعالیت خود در خصوص همسرگزینی از مراجع معظم و معزز تقلید استفتاء نموده و این عزیزان مهر تائید بر فعالیت آنها در فضای سایبر زدهاند.
این مقام انتظامی افزود: در حالیکه بنابر استعلام پلیس فتا از دفاتر مراجع عظام تقلید ادعای کذب این سایتها ثابت شده و مشخص گردیده که هدف گردانندگان سایتهای همسریابی بیش از آنکه حل مشکلات ازدواج جوانان باشد، کسب درآمد است و برای آنها اصلاً” مهم نیست که در این راه آبروی افراد ثبتنام کننده در سایت آنها برود و یا برای این عزیزان از سوی مجرمانی که در این سایتها ثبتنام کردهاند مشکلاتی به وجود آید.
سردار هادیانفر تأکید کرد: پلیس فتا در طول سالیان گذشته بارها از سوی رسانههای مختلف دیداری، شنیداری و مکتوب در خصوص فعالیت سایتهای همسریابی هشدار داده است که این سایتها مجوز فعالیت ندارند و ادعای آنها برای داشتن مجوز کذب است.
وی بابیان اینکه برخورد با جرائم فضای سایبر بر عهده پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات است، گفت: پلیس فتا با هماهنگی مراجع قضایی در خصوص جرائم مشهود برخورد میکنند و آن دسته از جرائمی هم که بهصورت پنهان صورت میگیرد، نیز در صورت شکایت به مراجع قضایی و ارجاع پرونده به پلیس فتا بهسرعت مورد رسیدگی قرار میگیرد تا حقی از هیچ شهروندی ضایع نگردد.
رئیس پلیس فتای کشور با اشاره به مصوبه جلسه بیست و هشتم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: راهاندازی مراکز و پایگاههای همسریابی در فضای مجازی تنها با اخذ مجوز از وزارت ورزش و جوانان صورت میگیرد و هیچ نهاد یا دستگاه دیگری در کشور اجازه صدور مجوز برای سایتهای همسریابی را ندارد.
سردار هادیانفر ادامه داد: ازاینرو وزارت ورزش و جوانان بهعنوان متولی امر میتواند با جمعآوری لینکهای اینگونه سایتها در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی علیه سایتهای همسریابی که ادعا دریافت مجوز از نهادهای دیگر دارد اقدام نماید.
وی گفت: تاکنون تنها سامانه ملی همسان گزینی با رویکردی خاص برای تسهیل ازدواج جوانان از وزارت ورزش و جوانان مجوز فعالیت گرفته است و نحوه فعالیت آن نیز بدین شرح است که دختران و پسران را به یکدیگر معرفی نمیکند بلکه واسطههای ازدواج که افراد مورد اعتماد مردم و خانوادهها هستند در این سایت فعالیت میکنند. این افراد اطلاعاتی که از دختران و پسران به منظور همسریابی در اختیارشان گذاشتهاند را به اشتراک میگذارند.
سردار هادیانفر در پایان گفت: پلیس فتا از کلیه کاربران میخواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی به این پلیس اعلام نمایند.
منبع : پلیس فتا
ترافیک جستجویی کاربران که در طراحی سایت همسریابی می باشد می تواند باعث در آمد اقتصادی و مالی طراحی وب سایت همسریابی را ایجاد نماید به طور مثال با درج تبلیغات بنری و دیگر تبلیغات درآمدزا می تواند زمینه درآمد را از طریق این گونه سایتها برای مدیریت سایت بوجود آورد.
در طراحی سایت همسر یابی با امکان گذاشتن مقالات آموزشی و نکات آموزشی در خصوص انتخاب همسر و زوج می تواند راهنمای و کمک خاصی برای کاربران باشد که با دید بهتر و روشن تر در این خصوص تصمیم گیری نمایند. امکاناتی که در طراحی سایت همسریابی در نظر گرفته می شود :
- ایجاد پروفایل و مشخصات کامل کابران
- امکان ایجاد معیار های ازدواج
- امکان ایجاد معیار و مشخصات همسر مورد نظر
- امکان تعریف تعرفه
- امکان ایجاد قوانین
- امکان ایجاد جستجو در کاربران نسبت به شهر محل سکونت
- امکان ایجاد فیلتر و سطح دسترسی کاربران
- و چندین امکانات دیگر که با توجه به درخواست مدیریت سایت طراحی خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با رونمایی از سایت ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج، اشخاص حقیقی هم می توانند برای تاسیس سایت های همسریابی درخواست مجوز بدهند.
به گزارش انتخاب
به نقل از مهر، 6 ماه فرصت برای کسب مجوز. این، جدیدترین اولتیماتوم معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان به سایت های همسریابی است.سایت هایی که جوانان متقاضی ازدواج را اینترنتی به وصال هم می رسانند.
بدون هیچ مجوز قانونی. آن هم در حالی که آمار طلاق در ایران به رقم های عجیب و غریبی رسیده است:«هر4دقیقه یک طلاق». آیا سایت های قارچ گونه و بدون مجوز همسریابی، یکی از عوامل افزایش امار طلاق هستند؟
آن طور که «محمدباقر پیشنمازی» گفته :«آئین نامه مشاوره ازدواج بعد از تهیه در وزارت ورزش و جوانان در دولت به تصویب رسیده است و از امروز با رونمایی از سایت آن همه مراکز مشاوره ازدواج فقط 6 ماه فرصت دارند تا خود را با قانون جدید تطبیق دهند و مجوز بگیرند.» مجوزی که به گفته پیشنمازی مصوب قانون پنجم توسعه است:«بر اساس قانون پنجم توسعه هر گونه مشاوره نیاز به رعایت آئین نامه مصوب دولت دارد .»
چند سایت همسریابی در ایران فعالند؟
تاکنون صدها سایت همسریابی شناخته شده است. این را مدیرکل دفتر برنامهریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، 16 ابان ماه امسال به خبرگزاری ایسنا گفته بود.
آن طور که «مسعود امینی» می گوید این 86 سایتها، سایت هایی هستند که اطلاعات آنها توسط وزارت ورزش و جوانان شناسایی شده و الان فعال و نیمه فعال اند. سایت هایی که به گفته آقای مدیر کلف بیشتر رویکرد اقتصادی دارند:« رویکرد و نگاه سایتهای همسریابی اقتصادی است و مربوط به سبک زندگی نیست و فعالین این سایتها تخصصهای لازم مربوط به امور خانواده، مشاوره، مسائل روانشناختی و مسائل مربوط به امور جوانان را ندارند.
پیدایش قارچی این سایتها و دسترسی به اطلاعات افراد نیز یک جرم است و احتمال دارد این اطلاعات را از هر جایی گرفته باشند و در این مورد باید ازسازمان ثبتاحوال یا از فعالین این سایتها پرسش شود.»
جالب این جاست که مطابق آمار سایت های معتبر اینترنتی، رتبه سایت های فعال همسریابی در ایران، رتبه های بالایی است و این سایت ها در شمار کلیک خورترین سایت های اینترنتی در ایران قرار دارد.
به گفته امینی وزارتخانه از ابتدای سال بودجه لازم را برای شروع فعالیت مراکز مشاورهای و دورههای آموزشی مربوط به آنها در نظر گرفته است و حدود 10 میلیارد تومان برای دفتر ازدواج و تعالی خانواده مشخص شده است.
همسریابی نه! مرکز تخصصی ازدواج
اما سیاست وزارت ورزش و جوانان در برابر سایت های پرشمار همسریابی چیست؟ مدیر گروه مشاوره و خدمات روانشناختی وزارت ورزش و جوانانبه این پرسش این طور پاسخ داده است:« وزارتخانه قصد ایجاد سایتهای همسریابی را ندارد. مراکزی که بتوانند خود را براساس تعاریف آییننامه اجرایی ماده ۴۳ تطبیق دهند، موفق به اخذ مجوز فعالیت با عنوان “مراکز تخصصی ازدواج و خانواده” از وزارت جوانان خواهند شد.»
مریم نجابتیان البته پیشینه این موضوع را متعلق به سال 1387 می داند: «در سال ۱۳۸۷ مصوبهای از دولت به سازمان ملی جوانان وقت ارائه شد که بر این اساس سازمان موظف به ایجاد مراکز “امین همسریابی” در تهران و کلانشهرها شد.»
آن طور که نجابتیان گفته بر اساس آییننامه اجرایی جدید ماده ۴۳، تمام این مراکز که در حوزه همسریابی و ازدواج فعالیت دارند ساماندهی خواهند شد و در این آییننامه تعارف دقیقی در خصوص حوزه فعالیت و نحوه فعالیت این مراکز ارائه شده است: «مراکزی که بتوانند خود را براساس تعاریف جدید و ضوابطی که در آییننامه ماده ۴۳ ارائه شده، تطبیق دهند موفق به اخذ مجوز فعالیت از وزارت ورزش و جوانان خواهند شد و سایر مراکز که نتوانند شرایط لازم را احراز کنند از دریافت مجوز محروم خواهند ماند و از ادامه فعالیت آنها نیز ممانعت میشود.»
چه کسانی می توانند سایت همسریابی داشته باشند؟
حالا اما معاون فرهنگی وزارت ورزش وجوانان از شرایط ثبت نام برای ایجاد سایت های همسریابی یا به تعبیر وزارت ورزش و جوانان «همسرگزینی» می گوید:« افراد حقیقی می توانند در خواست خود را در سایت ثبت کنند اما تا چند روز آینده اشخاص حقوقی می توانند در خواست خود را ثبت کنند .نرخ تعرفه ها هم بزودی اعلام خواهد شد .»
پیش نمازی این را هم گفته که ارائه خدمات آموزش و مشاوره حقوقی و تکالیف خانواده ، آموزش و مشاوره ازدواج ، آموزش و مشاوره ارتقای توانمندی جوانان ، آموزش و مشاوره امور اعتقادی و مذهبی و تسهیل ازدواج از وظایف مراکز مشاوره است.
حالا باید منتظر ماند و دید ساماندهی سایت هایی همسرگزینی در ایران چه نتیجه ای خواهد داشت؟ آیا ساماندهی این سایت ها می تواند کمکی به کاهش آمار روزانه 381 طلاق در ایران کند؟
سایت هایی که گردانندگانشان اگر دست ازپا خطا کنند ، از یک تا 7 سال مجازات حبس انتظارشان را می کشد.
طراحی سایت همسریابی با اخذ مجوز یک حرفه و کسب رسمی است که هیچ مشکل قانونی ندارد و می تواند ضمن ارائه ی خدمات بسیار یک منبع درآمد عالی نیز باشد.
با توجه به اهمیت و توجه خاصی که به موضوع ازدواج و مسائل فرهنگی در جامعه بوجود آمده است ، طراحی سایت همسریابی زمینه ساز تکامل فرهنگی و اعتقادی جوانان به واسط انتخاب همسر مناسب و نیز انجام یافتن امر مقدس ازدواج در بین آنان خواهد بود. برای سفارش طراحی سایت از طریق راههای زیر با ما در ارتباط باشید:
instagram: @kd_group_ir
E-Mail: [email protected]
فرم تماس با ما در بالای سایت
2 دیدگاه
لطفا تعرفه طراحی سایت همسر یابی با رابط کاربری خوب و مدیریت و پشتیبانی اسان رو برام ارسال کنید
لطف نموده به من ویب سایت همسر یابی را روان کن